Samtalsgrupper för Vuxna med ADHD och/eller annan NPF

posted in: Uncategorized | 0

För dig över 18 år som vill träffa andra med ADHD och/eller annan NPF.                                                                                                      Vi delar livet, glädjeämnen, svårigheter i vardagen och stöttar varandra på de sätt vi kan.

Vår populära Vuxengrupp har hållit igång i flera år nu och vi får fler och fler förfrågningar om att få delta i gruppen. Det är naturligtvis jätteroligt, och samtidigt är det viktigt att gruppen håller en lagom deltagarnivå, så alla får ”ta plats”, och känna sig trygga med varandra.

Vi kan nu, med glädje, meddela att vi kommer att starta upp ytterligare en samtalsgrupp för Vuxna med ADHD och/eller annan NPF och dessutom är det på gång en grupp för digitala träffar (Nedanstående datum är de planerade datum, tider och platser för grupperna som finns idag, det kan komma att ändras framöver).

Sprid gärna att grupperna finns, så fler får känna gemenskap!

Grupp 1                  Ledare: Linda Faltin             E-post: lindaalexzandramaria@gmail.com                                                                     Ojämna måndagar  kl. 18.00 – 20.15                 varannan gång: ABF JH, Midgårdsgatan 8, Östersund (bredvid Willys)                                                                              varannan gång: hemma hos Linda, Tjalmargatan 14, Östersund               

Grupp 2                  Ledare: Maria Sidén             E-post: maria.siden@hotmail.com                                                                                   Jämna måndagar     kl. 18.00 – 20.15                ABF JH, Midgårdsgatan 8, Östersund (bredvid Willys)                                    

Digital grupp           Ledare: Mats Hägerström    E-post: naversjon@gmail.com                                                                        Tisdagar                  kl. 19.00 – 20.30                  via Zoom, Deltagare får ett brev med länk och korta instruktioner         

Föreningen bjuder på fika på de fysiska träffarna så anmäl om du har någon matavvikelse!

Kostnad: Samtalsgrupperna är kostnadsfria för medlemmar.

För att bli medlem, gå in på den här länken: https://attention.se/bli-medlem                                                                                            Det är okej att ”prova på” några gånger innan man blir medlem.

Intresseanmälan:

Meddela ditt 1:a, 2:a och 3:dje hands alternativ, så återkommer vi med besked om, när och var du kan börja!

E-post: info@attention-jamtlandharjedalen.se eller info.jh@abf.se

Telefon: Marina, ordf Attention JH: 070-37 57 370 eller ABF JH: 063-57 00 00

Välkomna både nya och gamla deltagare!

Samtalsgrupper för Vuxna med ADHD och annan NPF