Inbjudan till träff med ungdomsgruppen!

posted in: Medlem, Ungdomar | 0

Klättervägg

Är du rädd för höjder? Då är klätterväggen ett utmärkt sätt att övervinna den rädslan! Klättring sker med klättersele, hjälm, rep och säkrare (vår personal). Vår klättervägg har en lutning på 90 grader, ca 9 meter hög och kan ge ett nytt perspektiv på saker och ting för den som aldrig tidigare klättrat. Kom och testa en av våra åtta klätterleder, här finns allt från nybörjarvägg med stora och många grepp, till mer avancerade leder med små grepp. Ni kan även göra en tävling av det genom tidtagning och se vem som klättrar upp snabbast!

Datum:           söndag den 1 mars

Tid:                Kl. 13.00 till cirka 15.00

Plats:             Multichallenge, Tjalmargatan 1, Östersund. http://multichallenge.se

För vem:         Ungdomar (det är okej att ta med sig en stödperson).

Anmäl:           info@attention-jamtlandharjedalen.se eller till Marina Eriksson 070-3757370                      Det är först till kvarn som gäller, begränsat antal platser.

Kostnad:        Gratis medlemsaktivitet!

Tänk på att för att vara försäkrad på våra aktiviteter behöver man vara medlem, så är bara t.ex en förälder medlem vill vi att ni anmäler ungdomen som familjemedlem också (kostar bara 50:- extra per år).

Anmäl medlemskap här: http://attention-riks.se/bli-medlem/

Välkomna önskar vi i Ungdomsgruppen!

150301 Inbjudan ungdomsgruppträff Klättervägg