INBJUDAN TILL FILMKVÄLL FÖR UNGDOMSGRUPPEN!

Filmkväll den 14 maj (Kristihimmelsfärdsdagen)

Datum:           Torsdag den 14 maj

Tid:               Vi samlas från kl. 17.30 (första filmen tidigast kl. 18.00) – till cirka 22.00-23.00

Ungdomar som bor inom Östersunds gränser kan vi kanske skjutsa hem.

Plats:  K2, Kyrkgatan 2 i Östersund (nära Jamtli)

För vem:         Ungdomar

Anmäl:         Snarast till: info@attention-jamtlandharjedalen.se eller smsa till Annci Bergman, 073-051 26 50 eller Marina Eriksson, 070-37 57 370.

Det är först till kvarn som gäller, begränsat antal platser.

Kostnad:        Gratis medlemsaktivitet!

Fika:   Vi bjuder på lite tilltugg, säg till om du är allergisk.

Tänk på att för att vara försäkrad på våra aktiviteter behöver man vara medlem, så är bara t.ex en förälder medlem vill vi att ni anmäler ungdomen som familjemedlem också (kostar bara 50:- extra per år).

Anmäl medlemskap här: http://attention-riks.se/bli-medlem/

Här nedanför presenterar vi de filmer vi tänker oss att vi kan se. Vi ser max två filmer. Meddela gärna i anmälan vilka två filmer du föredrar. Observera att det kanske blir en annan film än den du valt som vi ser. Det beror på vad majoriteten väljer och om filmen är tillgänglig.

Välkomna önskar vi i Ungdomsgruppen!

 

Vi tittar på någon av dessa filmer:

 

The Waterboy (89 minuter, från 7 år)

När en misslyckad vattenbärare åt ett lag i amerikansk fotboll får ett vredesutbrott och visar sig ha fallenhet för att tacklas vänds hela hans tillvaro upp och ner.

 

Red dog (88 minuter, från 7 år)

En fantastisk hund letar efter sin husse i den australiska vildmarken och lyckas hjälpa många olika personer på sin långa resa.

 

Dum och dummare 2 (2014)

Duon Harry och Lloyd är snart tillbaka på vita duken, återigen med bröderna Farrelly i registolarna. I rollerna ser vi ännu en gång Jim Carrey som Lloyd Christmas och Jeff Daniels som Harry Dunne samt Kathleen Turner och Laurie Holden. DUM OCH DUMMARE 2 utspelar sig 20 år efter den galna roadtrippen till Aspen. Harry är i behov av en ny njure. Efter att ha upptäckt att han har en fullvuxen dotter beger han sig ut tillsammans med sin trogne vän Lloyd på ännu ett äventyr för att hitta sitt förlorade barn och donator. Resan går dock inte riktigt som planerat…

 

Sune på bilsemester (97 minuter, från 1 år)

Familjen Andersson är tillbaka och den här gången får vi följa med på roadtrip genom Europa. Destinationen är en liten by i Sydtyrolen där mamma och pappa Andersson upplevde sin smekmånad för 20 år sedan. I byn bor inte bara Sunes drömtjej utan också en konstnär som skulle kunna göra familjen rika som troll. Allt de behöver är hans signatur. Vad skulle möjligtvis kunna gå fel?

 

Hur många lingon finns det i världen? (100 minuter, från 1 år)

Alex, 27, är en stor egoist och har misslyckats med det mesta i livet. Han har en usel relation till sin flickvän och är dessutom arbetslös. När han så äntligen får ett jobb på Hudiksvalls Kommun vet han inte riktigt vad han ger sig in i. Plötsligt befinner sig Alex som ledare för ett gäng utvecklingsstörda och dom får honom steg för steg att se livet med nya ögon. Alex inser att alla människor är lika värda och har samma möjlighet att växa bara man visar förtroende och respekt. Alex inser också att ensam inte är stark utan tillsammans med andra blir man stark.

 

Hur många kramar finns det i världen? (95 minuter, från 1 år)

Den framgångsrike New York baserade reklamfilmsfotografen Max har blivit bitter, elak och ensam eftersom han genom åren blivit sviken av både föräldrar och flickvänner. Just när han bestämt sig för att avsluta sitt hopplösa liv ringer telefonen. Det är Peter, hans gamla barndomsvän som han inte haft kontakt med på trettio år som vill att Max ska komma till Sverige och hjälpa honom med en film om Peters dotters utvecklingsstörda vänner. Max som nu ser sin chans att återfå kontakten med barndomsvännen Peter och kanske till och med återfå livsgnistan säger i ett svagt ögonblick ja till att komma till Sverige. Det som från början såg ut som ett enkelt uppdrag visar sig dock vara mycket mer komplicerat än vad Max någonsin kunnat föreställa sig…

150514 Inbjudan ungdomsgruppträff Filmkväll