Inbjudan till ungdomsgruppträff – Go-kart

posted in: Medlem, Ungdomar | 0

Hej!
Hoppas ni har en underbar sommar!

Som ni vet startar vi gärna upp fler grupper, bara vi har ledare till respektive grupp. Känner du att du tex vill ansvara för en barngrupp så är vi jätteglada om du hör av dig så vi kan satsa på alla våra målgrupper. I övrigt gör vi så gott vi kan och är ändå glada över att vi detta år haft så många olika grupper för ett så pass brett spann som vi haft.

I sommar har vi uppehåll med de flesta aktiviteter. Ungdomsgruppen däremot ”vägrade” ha uppehåll så vi har bokat in några träffar även i sommar. En av de träffarna är nu på lördag den 18 juni, då de får möjlighet att köra go-kart på Östersunds motorstadium i Lungre. Vi har bokat banan kl 12-13, och tänker oss att vi fikar tillsammans sedan. Var god se bifogad länk för mer information och anmälan.
Mvh Marina Eriksson, ordförande

150718 Inbjudan ungdomsgruppträff Go-kart