Vi bjuder våra medlemmar på bio!

posted in: Filmer, Medlem, Ungdomar | 0

INBJUDAN

Vill du/familjen gå på BIO?

 

Attention Jämtland-Härjedalen har nöjet att inbjuda alla MEDLEMMAR till att gratis gå och se den nya filmen ”Insidan ut”, på Biostaden i Östersund, där vi har bokat en EGEN salong för våra medlemmar.

Nu på söndag den 13 september, kl. 13.00

(Ungdomsgruppen fortsätter sedan till Via Grande och käkar pizza!)

För att det ska passa så många som möjligt:

Visas filmen med svenskt tal, ej 3D.

Önskar vi att ingen har parfym, hårspray eller annat som doftar.

Tänker vi alla på att undvika ”prasselpåsar”.

”Först till kvarn” gäller, så skynda dig att maila till info@attention-jamtlandharjedalen.se och meddela för- och efternamn (gärna ålder) på samtliga du anmäler. Skriv också ett mobilnr där vi kan nå dig/er vid ev. frågor. Bokade, ej utnyttjade platser kommer att faktureras den som har anmält.

Vi tänker att den här filmen kan vara extra tilltalande för våra medlemmar och att det också kan vara extra roligt att gå på bio med andra som förstår det dagliga kämpandet många av oss har. Vi hoppas att detta ”slår väl ut” och att vi kan titta på bio tillsammans fler gånger.

Då vi har fler medlemmar än antal bioplatser så gäller erbjudandet endast registrerade medlemmar. Vi drar ut en ny medlemslista på lördag morgon den 12/9. Ni hinner alltså registrera de i familjen som ev. inte är medlem hos oss ännu. (Familjemedlemsavgift är endast 50 kr per år). Anmäl medlemskap här: http://attention-riks.se/bli-medlem/

Behöver du hjälp med registrering, ta reda på vilka som är medlemmar eller har du några frågor är du varmt välkommen att maila oss alternativt skicka ett sms till vår ordförande Marina Eriksson, 070-3757370.

 

Om filmen:

Pixarfilm. Animerad. Familjefilm. 1 timme 42 minuter. Åldersgräns: Från 7 år

Att växa upp kan vara knepigt, och för den unga flickan Jenny är det just så. Hennes pappa får ett nytt jobb och familjen flyttar från det trygga livet i en småstad till storstaden San Francisco. Precis som alla andra så styrs Jenny av sina känslor; Glädje, Rädsla, Ilska, Avsky och Vemod. Känslorna bor i Huvudkontoret, ett kontrollcentrum inuti Jennys hjärna där de hjälper henne genom det dagliga livet. Jenny och hennes känslor kämpar med att anpassa sig till en ny stad, ett nytt hus och en ny skola – det blir lite mycket på en gång och det utbryter tumult i Huvudkontoret.

För en längre filmrecension kan ni följa denna länk:

http://www.dn.se/kultur-noje/filmrecensioner/recension-av-pixarfilmen-insidan-ut/

150913 Inbjudan Medlemsaktivitet Bio