Medlemsbrev januari 2016

posted in: Uncategorized | 0

Ur medlemsbrevet:

Här kommer vårt andra nyhetsbrev, första för i år. Tanken är att vi skall försöka komma ut med detta brev en gång i månaden. Förhoppningen är att det ska hjälpa alla medlemmar att känna att ni kan få ut så mycket som möjligt av ert medlemskap i Attention! Som med allting annat i vår förening så sker allt arbete med medlemsbrevet ideellt, så vi tar gärna emot både praktisk hjälp med skrivande och goda idéer.

KOMMANDE MEDLEMSTRÄFFAR OCH STUDIECIRKLAR

SÖNDAG 24 JAN, KL 13-15 KYRKGATAN 2, ÖSTERSUND

 

ÅRSMÖTE 21/2 KL13-16, ABF: LOKAL TOR, MIDGÅRDSG 8, ÖSTERSUND

ÅRSMÖTE, FIKA OCH FÖRELÄSNING MED JENNY STRÖM

HON VISAR HJÄLPMEDEL SOM UNDERLÄTTAR I VARDAGEN

ANMÄL SENAST 12/ 2 INFO@ATTENTION-JAMTLANDHARJEDALEN.SE

 

SITTA I STYRELSEN?

Det är lätt att tänka att en själv inte har något att bidra till i en styrelse eller att du nog inte kan tillräckligt mycket.Men där tänker du fel.

I en styrelse behövs alla sorters människor,för den skall spegla föreningens sammansättning. Men också för att vi människor kompletterar varandra.Vi kan inte alla vara idésprutor,utan det måste finnas någon som orkar ro saker i land.På samma sätt måste det finnas någon som säger att ?vänta lite nu?och någon som ser till att saker händer.

Vem är du? Är du en idéspruta eller den som ror oss iland? Oavsett så vet vi att styrelsen kommer att bli bättre om du väljer att engagera dig i styrelsen.

Självklart försöker vi i Attention att ta hänsyn till allas behov och förutsättningar.Vi anpassar styrelsearbetet och mötena på ett sätt så det blir möjligt för alla att kunna göra ett så bra jobb som möjligt.

Vi kommer också ihåg att ha roligt och träffas regelbundet för att bara lära känna varandra och stärka gruppen.Dessa sociala möten är dock självklart valfria att delta i.

Under våren kommer vi att ha en styrelseutbildning på ABF,bara för vår styrelse,vilket kan kännas tryggt att veta för den som är nybörjare på styrelsearbete.

 

Se medlemsbrevet i sin helhet genom att klicka på nedanstående länk/ar:

Medlemsbrev januari 2016

160221 5. Kallelse årsmöte

160210 Mitt barbarn har ADHD

Inbjudan tillgänglighetskonferens 2016(155242)

160217 Inbjudan föreläsning Autismspecifik kompetens- vad är det och varför behövs det 

NPF-forum 2016 program