Föreläsning: ADHD EDDDE med Eric Donell 24/5

Vi vill tipsa er om en föreläsning som kommer till Östersund i vår, observera att det även finns anhörigbiljetter:

LÄR KÄNNA ADHD:S OLIKA ANSIKTEN

I föreläsningsföreställningen “ADHD EDDDE!” får vi följa sex personer vilkas livsberättelser beskriver typiska sammanhang och situationer vid ADHD. Inifrånperspektiven varvas med strategier för lösningar.

Föreläsningen är fylld med fart, fläkt, humor, eftertanke, inifrånperspek- tiv, fakta, strategier och motivation. Den vänder sig till personal inom för- skola, skola, vård, omsorg, myndighet och alla andra som önskar en bättre förståelse för ett neuropsykiatriskt tillstånd som omfattar var 20:e person och deras omgivning.

Eric Donell är föreläsare, skådespelare, komiker och sångare och har själv diagnosen ADHD. Eric arbetar sedan många år med att sprida kunskap om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (“Jag vill vara normal”, “Få det att funka”, “Insikt” m fl).

Östersund, OSD, 24 maj kl 18-20

biljetter & info www.fortbilda.se

160524 Affisch ADHD EDDDE Östersund