Vill DU göra skillnad?

posted in: Medlem | 0

Attention Jämtland Härjedalen behöver ännu mer fart framåt för att ta större plats i samhället och i debatten.
Vi måste göra vår förening ännu starkare och mer framgångsrik för att ännu bättre nå ut med information om NPF och uppfylla medlemmarnas behov.

Därför vill styrelsen träffa just DIG, för att tillsammans fundera kring hur vi kan få ännu fler nya medlemmar, hur viktigt det är att engagera sig i föreningen och hur vi ska arbeta framåt för att det ska bli just precis så!

Genom att vara en aktiv medlem i föreningen så bidrar du till att öka kunskapen om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, vi blir starkare som grupp i samhället, får möjlighet att, i ännu högre utsträckning, skapa opinion kring våra frågor. Vi skapar större möjligheter för alla oss som har olika NPF-diagnoser och får möjlighet att träffa andra som har det på liknande sätt som vi själva.. Att vara många ger en otrolig styrka!

Du kan göra skillnad på så många olika sätt!
Dels genom att komma den här kvällen och framföra dina tankar och vilja med ditt medlemsskap i föreningen. I nästa steg kan du, om du vill, hjälpa till att hålla i aktiviteter, engagera nya medlemmar, organisera medlemsträffar, föreläsningar eller arbeta med intressepolitiska frågor som hjälper våra medlemmar.

Föreningen är din och alla andra medlemmars!
Alla är välkomna, även du som (ännu) inte är medlem!

Den 3/4 kl. 18 träffas vi för att prata om just det här!

Plats: ABF JH:s lokaler vid Willys

Styrelsen är på plats och hoppas få möta dig där och då!